Onze Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan om u te ondersteunen bij het beveiligen van uw informatie.
Wij verkopen geen producten maar kennis en ervaring.

Beveiligingsonderzoeken

Quick Scan

Snel inzicht in de status van de beveiliging van uw ICT-infrastructuur. In een kort tijdsbestek en met een bescheiden investering inzicht krijgen in de staat van de
technische beveiliging van uw ICT-omgeving: dat is het doel van de Security Quickscan.

Meer lezen

Kwetsbaarheden Onderzoek

Middels een kwetsbaarheden onderzoek wordt uw ICT-infrastructuur gecontroleerd op kwetsbaarheden die door kwaadwillende personen gebruikt kunnen worden om toegang tot uw systemen te krijgen.

Meer lezen

Penetratie Test

Als de beveiliging van uw ICT-infrastructuur helemaal op orde is, kan een penetratie test worden uitgevoerd om te kijken of er toch nog zwakke plekken zitten in uw beveiliging.

Meer lezen
Security Ondersteuning

Technische ondersteuning van CISO

Een Chief Information Security Officer (CISO) is verantwoordelijk voor het implementeren van, en toezicht houden op het informatiebeveiligingsbeleid binnen de organisatie.Er dienen passende organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd en beheerd te worden. Kortom de CISO heeft een zeer breed aandachtsveld en niet iedere CISO is technisch onderlegd. Wij kunnen de CISO ondersteunen en/of werk uit handen nemen door het technische onderdeel van de beveiligingsmaatregelen op ons te nemen.

Meer lezen

Tijdelijke of parttime invulling CISO

Beschikt uw organisatie op dit moment niet over een Chief Information Security Officer (CISO), of kan uw CISO wat extra ondersteuning gebruiken? Dan kunnen wij u hiermee helpen, ook als u opzoek bent naar parttime ondersteuning, bv 1 of 2 dagen in de week.

Meer lezen
Log Management

Log Management

Weet u wat er op uw netwerk gebeurt?  Een oud medewerker die toch nog probeert in te loggen? Een nieuw beheerders account wat wordt aangemaakt? Verdachte activiteiten in de nachtelijke uren? Met een log management oplossing kunnen dit soort zaken makkelijk inzichtelijk gemaakt worden. Met een log management oplossing krijg u grip op fraude en kunt u voldoen aan wet en regelgeving (compliancy)

Meer lezen
Bewustwording

BewustwordingsTraining

In het verleden was beveiliging van de ICT-infrastructuur de taak van de ICT-afdeling. Technische hulpmiddelen, zoals een firewall en virusscanner, zorgden voor optimale bescherming. Maar die tijd is voorbij. Zelfs met een onbeperkt budget kunt u geen 100% veiligheid kopen. En dus komt het aan op de menselijke factor: kennis. Juist daar valt winst te behalen. Een Security Awareness Training is een van de beste investeringen die u op beveiligingsgebied kunt doen

Meer lezen

Phishing Actie

Phishing is nog steeds de meest gebruikte en meest succesvolle manier om in te breken op een ICT-infrastructuur. Middels een phishing actie wordt in kaart gebracht hoe weerbaar uw organisatie is tegen dit soort bedreigingen.

Meer lezen

Security trainingen voor systeembeheerders

De beveiliging van informatie systemen is de laatste jaren veel belangrijker geworden. De overheid, financiers en aandeelhouders stellen steeds meer eisen aan de beveiliging van uw informatie. Systeembeheerders hebben veel ervaring met het installeren, configureren en beheren van systemen en netwerkcomponenten. Maar weten ze ook hoe je dit veilig doet?

Meer lezen

© 2018 Nova-Lan. All rights reserved.