Meer kennis is meer veiligheid

Het beveiligingsbewust zijn van zowel gebruikers, beheerders als het management is een belangrijk onderdeel van uw beveiliging. U kunt nog zo’n dure beveiligingsoplossingen kopen als u wilt, maar als uw gebruikers zonder na te denken alle e-mail bijlagen van onbekenden blijven openen dan heeft u toch een probleem. Daarom is het belangrijk dat uw medewerkers inzichtelijk gemaakt wordt hoe criminelen te werk gaan en welke middelen zij gebruiken om bij uw data te komen. Met deze kennis zijn uw medewerkers veel beter in staat om de risico’s van hun handelen in te schatten.

Onze werkwijze

Wij bieden een compleet pakket van trainingen, waarmee u gericht werkt aan bewustwording en meer veiligheid binnen uw organisatie. Wij onderscheiden drie doelgroepen, die wij allemaal een training op maat bieden:

Management
Goede afwegingen maken tussen kosten, functionaliteit en risico’s kan alleen als u de risico’s kent. Deze training helpt u om de juiste beslissingen te nemen. Met veel aandacht voor actuele onderwerpen, zoals mobiele apparaten en werken in de cloud.
Duur: 1,5 à 2 uur.

Gebruikers
Iedereen in uw organisatie werkt met belangrijke data. Mensen e-mailen, internetten en synchroniseren wellicht hun agenda met hun telefoon. Deze training gaat in op de risico’s en geeft praktische handvatten om die te verkleinen en te beheersen.
Duur: 1 à 1,5 uur.

Systeembeheerders en helpdeskmedewerkers
Training met extra technische diepgang. Volop ruimte voor interactie en specifieke vragen.
Duur: 1,5 à 2 uu

Altijd maatwerk

Elke organisatie vraagt om een specifieke aanpak. Om de training(en) optimaal af te stemmen op uw situatie, houden wij voorafgaand een interview met de teamleider ICT, de ICT-verantwoordelijke en de security officer. Dit geeft ons een goed beeld van de infrastructuur, het beveiligingsniveau, de werkwijze en de toekomstvisie. Op basis van deze informatie ontwikkelen wij een training op maat.

© 2018 Nova-Lan. All rights reserved.