Met de juiste kennis kunt u de digitale weerbaarheid van uw organisatie flink vergroten!

Systeembeheerders hebben veel ervaring met het installeren, configureren en beheren van systemen en netwerkcomponenten. Maar weten ze ook hoe je dit veilig doet?

Beheerders doelwit cybercriminelen.
Omdat systeembeheerders toegang hebben tot alle bedrijfsinformatie, vormen zij een interessant doelwit voor cybercriminelen. Daarnaast zijn systeembeheerders verantwoordelijk voor het uitvoeren van de technische beveiliging van uw infrastructuur. Ook spelen zij een belangrijke rol in het signaleren en voorkomen van beveiligingsincidenten. Daarom is het erg belangrijk dat zij over voldoende kennis beschikken om de infrastructuur goed te beveiligen.

“Technologie en werkwijze cybercriminelen veranderen snel”
Dagelijks komen er nieuwe kwetsbaarheden aan het licht die cybercriminelen kunnen misbruiken. Zo krijgen zij toegang tot kritische systemen en gevoelige informatie. In het verleden werd er in opleidingen en trainingen nauwelijks aandacht besteed aan beveiliging, maar het belang ervan is de laatste jaren sterk toegenomen. Na deze Security training zijn systeembeheerders weer helemaal up-to-date.

Onze werkwijze

Tijdens deze maatwerktraining leggen we middels praktijkvoorbeelden en demonstraties uit hoe hackers te werk gaan, en hoe zij de controle van het netwerk overnemen. Aan de hand van best practices bespreken we vervolgens wat de mogelijkheden zijn om de weerbaarheid te vergroten. Wij kunnen de training op uw locatie verzorgen. De training duurt twee dagdelen en kan ook in de avonduren plaatsvinden.

Enkele keren per jaar organiseren wij deze training in een open rooster formaat, kijk hier voor de beschikbare data en locatie.

Altijd maatwerk

De Security training voor systeembeheerders is altijd maatwerk. Tijdens een intakegesprek brengen we het niveau van de beheerders, de gebruikte producten en de beheerde omgeving zorgvuldig in kaart. Zo zorgen we ervoor dat de training naadloos aansluit op uw situatie

© 2018 Nova-Lan. All rights reserved.