Wij zijn gespecialiseerd in Security en ICT diensten voor bedrijven en overheid.

Met een ruime ervaring in systeembeheer en consultancy opdrachten bij grote en kleinere organisaties,
hebben we ons de afgelopen jaren voornamelijk toegelegd op Security diensten. We beschikken over medewerkers met certificeringen op gebied van Certified Ethical Hacker (CEH), Certified Security Analyst (ECSA) en Splunk Certified Architect.

Beveiliging bestaat echter niet alleen uit techniek, ook de menselijke kant en procedures zijn erg belangrijk.
Daarom bieden we een compleet bewustwordingsprogramma aan met trainingen voor verschillende doelgroepen, phishing acties en nieuwsartikelen om beveiliging regelmatig onder de aandacht van uw medewerkers te houden.

Omdat veel gemeenten gebruik maken van onze diensten, hebben we ons dienstenpakket aangepast zodat deze een optimale ondersteuning biedt bij de implementatie van de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG).

Onze missie: Nederland weerbaarder maken voor Cyberbedreigingen.

Nederland heeft een fantastische internet infrastructuur, bijna iedereen kan beschikken over een snelle internet verbinding. We lopen voorop als het gaat om internetbankieren en online dienstverlening. Daarnaast we zijn bezig om onze kenniseconomie te versterken.

Dit alles maakt Nederland een interessant doelwit voor Cybercriminelen. Stel je eens voor dat websites van onze banken enkele dagen niet beschikbaar zouden zijn. Een kenniseconomie is leuk, maar als deze kennis gestolen wordt hebben we het nakijken.

De belangrijkste eerste stap om Nederland weerbaarder te maken voor Cyberbedreigingen is bewustwording / awareness. Als we niet weten welke risico’s we lopen kunnen we ons er ook niet tegen verdedigen.

Daarom is het belangrijk dat alle ondernemers zich bewust worden van de risico’s. Nova-Lan geeft bewustwordingslezingen aan ondernemersverenigingen en business clubs. Deze lezing bevat veel interactie en een live demonstratie van een inbraak, kortom zeer leerzaam maar ook FUN.

Zet de eerste stap en maak samen met ons Nederland weerbaarder tegen Cyberbedreigingen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een bewustwordingslezing.

© 2018 Nova-Lan. All rights reserved.